Anul acesta, sezonul estival va incepe pe 1 iulie, debutul sau fiind amanat de pandemia de coronavirus, care a paralizat sectorul turistic si nu numai, atat in Romania, cat si in restul lumii. Anuntul oficial al premierului Ludovic Orban este o gura de oxigen pentru industria ospitalitatii, care poate incepe sa se pregateascaasa cum se cuvine pentru afluxul de turisti asteptati in lunile urmatoare. Se anunta o vara fierbinte, atat la propriu, cat si la figurat, intrucat clientii vor fi nerabdatori sa isi reia obiceiurile pe care le considerau normale inainte de COVID-19.
Daca detineti, administrati sau intentionati sa deschideti un local, fie in Bucuresti, fie la malul marii sau in orice alta zona cu potential turistic din tara noastra, aveti nevoie, pe langa angajati profesionisti si un marketing valoros, si de cele mai bune echipamente HoReCa de pe piata. Tocmai din acest motiv, specialistii de la Fresco Expert, care sustin inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale si in general afacerile din HoReCa si Retail, va vor oferi in continuare cateva detalii despre o categorie aparte de produse, esentiale mai ales pe perioada sezonului cald. Este vorba despre echipamentele frigorifice, care mentin prospetimea, calitatea si atractivitatea alimentelor si bauturilor.
In mod logic, este nevoie de echipamente HoReCa frigorifice in toate unitatile precum restaurante, cantine si autoserviri, hoteluri, cafenele, baruri si localuri de tip fast-food sau in unitatile Retail, benzinarii si supermarketuri. O distinctie pe care trebuie sa o facem este legata de rolul acestora, care poate fi ori acela de depozitare, ori acela de expunere. In prima categorie, intra camerele si lazile frigorifice, in timp ce in cea de-a doua vorbim despre frigidere pentru bauturi si inghetata, vitrine de tapas, sushi etc.
In oferta Fresco Expert, regasim nu mai putin de 13 tipuri de echipamente HoReCa frigorifice:
– dulapuri frigorifice verticale;
– dulapuri frigorifice de patiserie;
– mese de lucru refrigerate;
– abatitoare;
– masini pentru cuburi de gheata;
– lazi frigorifice;
– saladete;
– frigidere de bauturi;
– vitrine pentru vinuri;
– vitrine pentru tapas/sushi;
– camere de frig si accesorii;
– accesorii si agregate pentru echipamente HoReCa.
Dupa cum se poate observa, nu toate acestea au rol exclusiv de depozitare sau expunere, ci unele ajuta si in prepararea sau procesarea alimentelor, cum ar fi cazul meselor de lucru refrigerate sau abatitoarelor, respectiv al masinilor pentru cuburi de gheata. Toate aceste echipamente din oferta Fresco Expert provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international in acest domeniu, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH si nu numai. Acest lucru le confera o durata indelungata de viata si o productivitate sporita, ajutandu-va sa va eficientizati munca in bucataria profesionala, totul cu un consum de energie cat mai mic.
Avand in vedere ca, pe perioada verii, se poate aplica sintagma „nu ai sucuri si bere rece, deci nu existi”, dar si ca majoritatea alimentelor sunt perisabile, iar caldura intensifica acest proces, este absolut obligatoriu sa va dotati localul cu echipamentele HoReCa frigorifice necesare. Astfel, vor fi multumiti atat clientii, de calitatea produselor cumparate, cat si dumneavoastra, de profitul realizat, dar si inspectorii OPC, de standardele inalte de calitate regasite in business-ul dumneavoastra.
Leave a Reply