Ai nevoie de un vestiar metalic? Iata 3 variante intre care poti alege si facilitatile acestora!

vestiar metalic

Un vestiar metalic reprezinta o investitie necesara in orice companie! Totusi, fiecare model este creat cu un scop diferit. Iata trei variante intre care poti alege si cum sa faci alegerea potrivita!

1. Cu perete despartitor

Activitatile din firma implica utilizarea unor uniforme de lucru? In acest caz, angajatii vor avea nevoie de spatiu pentru a-si depozita atat hainele curate, cat si pe cele de schimb. Din fericire, vestiarul cu perete despartitor este special creat pentru asta, fiind un model care dispune de un raft in partea superioara si de o bara pentru umerase.

De asemenea, un astfel de vestiar metalic poate avea si usi ranforsate prevazute cu fante suplimentare, ceea ce va permite o buna circulatie a aerului si va preveni formarea bacteriilor. Astfel, aceasta optiune este ideala pentru personalul din santiere, restaurante, ateliere auto sau din industrii similare, unde conditiile de munca sunt dificile.

2. Prevazut cu bancuta

Acesta este un model potrivit pentru salile de fitness si le va permite clientilor sa-si schimbe tinuta obisnuita cu echipamentul sportiv intr-un timp mai scurt!

In plus, acestia isi vor putea lasa bunurile de valoare in siguranta, deoarece va exista un sistem de inchidere cu cheie. Un vestiar metalic cu bancuta va contine si un fel de amortizor, ce reduce din zgomotul produs de inchiderea usii. Se poate amplasa si in fabrici, pentru a ajuta angajatii sa aiba parte de mai mult confort la inceputul si sfarsitul programului.

3. Cu dulap casetat

Este un model potrivit pentru mediul educational! In acesta vor fi pastrate materiale didactice, ghiozdane, haine pentru ora de educatie fizica si alte obiecte personale ale elevilor. In general, contine o oglinda si un suport pentru nume in fiecare compartiment. Iar sistemul de inchidere este cu doua chei si poate exista si un maner prevazut cu gaura pentru lacat. Picioarele acestui vestiar metalic sunt create din plastic, pentru a proteja podeaua. Cat despre capacitatea de incarcare, aceasta este una redusa si nu depaseste 10-15 kilograme pe fiecare raft.

De ce criterii trebuie sa tii cont cand investesti in acest tip de mobilier?

In primul rand, cauta un model cu grosimea de minimum 0.6 mm si constructia robusta! Acesta va rezista mai bine in timp si va putea fi utilizat pentru o perioada mai lunga, fara sa fie nevoie de interventii. Asigura-te ca vine deja asamblat sau ca beneficiezi de ajutor specializat pentru montaj! Acesta poate fi un proces dificil si necesita unelte pe care s-ar putea sa nu le ai la dispozitie! Pe langa asta, sunt sanse mari sa deteriorezi materialul in timp ce incerci montarea vestiarului.

In al doilea rand, ia in calcul si optiunile extra. Spre exemplu, un vestiar metalic poate avea terminatia reglabila pe inaltime, ceea ce permite curatarea spatiului din zona mai usor. Iar daca iti trebuie protectie suplimentara, poti beneficia si de modele multicelulare. Pentru a determina care este varianta cea mai potrivita, masoara dimensiunile din incapere si gandeste-te de cate compartimente ar fi nevoie pe fiecare nivel!

Ce vestiar metalic sa achizitionezi?

Pierderea lucrurilor personale este o problema des intalnita in institutii si la locul de munca! Din acelasi motiv, oamenii vor sa stie ca isi pot depozita obiectele undeva in siguranta. Un vestiar metalic reprezinta o investitie pe care orice antreprenor trebuie sa o ia in calcul pentru a pastra un spatiu de lucru organizat. Viziteaza magazinul Viamond.ro si poti cumpara si tu unul la un pret accesibil!

vestiar metalic