ZECI DE DOMURI CU FLORI ÎNFRUMUSEȚEAZĂ DEVA. URMEAZĂ ȘI FIGURINE REALIZATE DIN IARBĂ



447 total views
, 62 views today

Pandemia de coronavirus nu a oprit lucrările de întreținere și înfrumusețare a zonelor verzi din municipiul reședință de județ. Deși nu a fost o perioadă extraordinară, una cu multe restricții și reguli impuse, reprezentanții Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva au găsit modalitatea prin care au muncit în continuare. Acest lucru se reflectă în modul în care arată acum Deva. Zeci de domuri cu mușcate frumos colorate „fură” privirile trecătorilor, iar în curând, directorul SPIGM spune că ajunge în mai multe cartiere astfel de aranjamente florale. De asemenea, vor fi amplasate în parc și figurine realizate din iarbă, numite topiary.

Zeci de domuri cu flori înfrumusețează Deva. Urmează și figurine realizate din iarbă„În această perioadă, am cosit iarba în mai multe cartiere din oraș și am amplasat domurile cu flori în mult mai multe zone din municipiul Deva, comparativ cu anii trecuți când nu am avut atât de multe. Am decis să facem acest lucru pentru că în fiecare an am avut solicitări din partea cetățenilor, iar acum, ne străduim, să amplasăm astfel de domuri în cât mai multe cartiere din oraș. Sperăm ca într-o săptămână și jumătate să finalizăm această lucrare. Deja oamenii se pot bucura de aceste aranjamante florale în parcuri, dar și în centrul orașului. De asemenea, o să punem și topiary, adică figurine realizate din iarbă, precum minioni, mașinuțe și alte ornamente. Acestea vor fi amplasate în parc”, a declarat Irinel Faur, directorul SPIGM Deva.

Trecerile pentru pietoni, vopsite

În ultima perioadă multe dintre trecerile pentru pietoni din municipiul Deva sunt mult mai vizibile, iar acest lucru a fost posibil datorită angajaților SPIGM Deva, care au vopsit cu roșu și alb „zebrele”. Această acțiune continuă și în perioada următoare. „Vopsim trecerile pentru pietoni în majoritatea zonelor din oraș. Considerăm că era absolut necesară această lucrare, pentru siguranța pietonilor și a șoferilor, până la urmă. Sperăm să reușim să vopsim cât mai multe treceri în perioada aceasta”, a mai precizat Irinel Faur, directorul SPIGM Deva.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.