Futsal la toate nivelurile în acest sfârşit de săptămână

Într-un meci restanţă din Liga 1 la futsal, disputat marţi, Autobergamo Deva a fost învinsă la Miercurea Ciuc de Imperial Wet.

Deţinătoarea titlului naţional s-a impus cu 5 – 3 şi continuă să conducă în clasament, cu 12 puncte din patru partide. Pe locurile următoare se situează United Galaţi cu 9 puncte, Informatica Timişoara (echipă penalizată cu două puncte) şi Dunărea Călăraşi (un meci mai mult disputat) cu câte 7 puncte, Autobergamo Deva 4 puncte, FK Odorheiu Secuiesc (un meci mai mult) 3 puncte şi Clujana Cluj 0 puncte.

Etapa a şasea, penultima a turului, începe sâmbătă cu partida de la Timişoara dintre Informatica şi Dunărea Călăraşi. Duminică, de la ora 18, Autobergamo întâlneşte în Sala Sporturilor din Deva pe United Galaţi într-un derby de tradiţie al futsalului românesc. Ultimul joc al etapei este programat luni la Cluj, Clujana – Imperial Wet. Odorheiu va sta în această etapă.

Echipele din Deva sunt pe primele locuri la juniori

În Campionatul Naţional de Juniori U-19 formaţiile din Deva ocupă primele locuri în clasament după ce au obţinut victorii în etapa a patra. Autobergamo a câştigat la Cluj cu un categoric 11 – 5 în faţa celor de la Clujana, iar West s-a impus la Deva cu ceva emoţii, 4 – 3 cu Şoimii Şimand, după ce a condus la un moment dat cu 4 – 0. S-a mai jucat între timp şi o restanţă din etapa a treia, Şoimii Şimand – Informatica Timişoara, terminată 8 – 0.

În clasamentul seriei a patra pe primul loc se află Autobergamo cu 10 puncte (patru meciuri jucate), urmată de West cu 6 puncte (trei meciuri), Şoimii 3 puncte (trei meciuri), Informatica un punct (două meciuri) şi Clujana zero puncte (două meciuri).

În etapa a cincea, ultima a turului de campionat, se joacă sâmbătă Şoimii Şimand – Clujana Cluj, iar duminică Informatica Timişoara – West Deva. Autobergamo va sta în această rundă.

West Deva s-a calificat în optimile Cupei României

A două competiţie a futsalului autohton, Cupa României, a programat două meciuri în turul preliminar. Într-unul dintre acestea West Deva a învins colega din liga secundă Korondy Junior Corund cu 7 – 6, meci disputat la Sântămăria Orlea. În cealaltă partidă Unirea Cristuru Secuiesc a trecut de Luceafărul Buzău cu 14 – 2. Câştigătoarele s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei, alături de cele şapte echipe din Liga 1 şi alte şapte echipe din Liga 2.

Liga 2 se reia cu meciurile din etapa a şasea, prima a returului. Sâmbătă sunt programate partidele CSM Tg. Mureş – Kereszthegy Remetea (7 – 9) şi Inter Gheorgheni – West Deva (în tur 0 – 18), iar duminică se joacă KSE Tg. Secuiesc – Korondy Junior Corund (9 – 7).

În clasamentul seriei a doua conduce KSE Târgu Secuiesc cu 15 puncte, urmată de West Deva cu 9 puncte, Kereszthegy Remetea 9 puncte, Inter Gheorgheni 4 puncte, Korondy Junior Corund un punct şi CSM Târgu Mureş cu 0 puncte (după şase puncte de penalizare). Primele trei clasate în serie la sfârşitul returului obţin calificarea în play-off, unde vor juca pentru locurile 1 – 6 în Liga 2 în compania primelor trei din seria 1.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1536585829504-0’); });

Tags

Articol preluat de pe glasul-hd.ro