MEDICII SPITALULUI DIN DEVA CER AJUTORUL COMUNITĂȚII PENTRU A-I SPRIJINI ÎN PROCURAREA ECHIPAMENTELOR MEDICALE


Medicii Spitalului Județean de Urgență Deva, membri ai Sindicatului Medicorum Honorem, fac apel către toți hunedorenii, dar și către societățile comerciale sau ONG care doresc să îi sprijine financiar pentru a achiziționa testele rapide pentru diagnosticul COVID-19, echipamente de protecție pentru personalul medical, produse pentru dezinfecție și alte produse medicale atât de necesare, să îi sprijine financiar. Mai mult, cadrele medicale au nevoie de infirmieri și asitenți medicali, care în această perioadă vor fi angajați pentru o perioadă de șase luni, fără să mai fie necesar să susțină vreun examen. 

Medicii Spitalului Județean de Urgență Deva, membri ai Sindicatului Medicorum Honorem, fac apel către toți cetățenii, societățile comerciale sau ONG, să ajute cadrele medicale în perioada aceasta critică, cauzată de înmulțirea cazurilor de infecții cu COVID-19. „Așa cum bine știți, sistemul de sănătate din Medicii spitalului din Deva cer ajutorul comunității pentru a-i sprijini în procurarea echipamentelor medicaleRomânia nu este pregătit pentru o asemenea situație care implică costuri enorme, fiind necesare fonduri suplimentare pentru achiziționarea testelor rapide pentru diagnosticul COVID-19, echipamentelor de protecție pentru personalul medical, produselor pentru dezinfecție și altor produse medicale atât de necesare. Vă rugăm să dați dovada de solidaritate, pentru că doar așa vom putea să fim învingători. Și nu uitați să respectați cu strictețe absolut toate recomandările Ministerului Sănătății. Sindicatul MEDICORUM HONOREM, cu sediul în Deva, Str.Horea, nr.180, jud.Hunedoara, având cod de înregistrare fiscală nr.37016995/10.02.2017, cont bancar RO 29 BRDE 220SV 84706932200 deschis la BRD Groupe Societe Generale, prin reprezentant dr. Diana Căprărin. Tel.0721 061 634”, a precizat președintele Sindicatului „Medicorum Honorem”, dr. Diana Căprărin. De asemenea, donații se pot face și în contul Spitalului Județean de Urgență Deva: CIF 4374385, CONT RO20TREZ36621F330800XXXX Trezoreria Deva. Pentru persoanele fizice care d

oresc să facă donații în numerar în contul unității medicale se va specifica la obiectul transferului „DONATIE COVID”. Pentru persoanele juridice care doresc să doneze bani, medicamente, materiale sanitare s

au orice fel de ajutor, este nevoie de încheierea unui contract de sponsorizare. În acest sens, persoana de contact este consilier juridic Iulia Bartan, tel. 0723 861 626 sau adresa de mail iuliabartan@yahoo.com.

Nevoie de infirmieri și asistenți medicali

Spitalele se pregătesc pentru ce e mai rău. Astfel, dacă lucruri degenerează, vor să se asigure că există suficient personal pentru a putea face față unei pandemii. În acest sens, se vor face angajări fără concurs pe o perioadă determinată, respectiv șase luni, fără concurs. 

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.