BUCĂTARUL UNUI RESTAURANT DIN DEVA SE OFERĂ VOLUNTAR SĂ AJUTE UNITĂȚILE CARE TRATEAZĂ BOLNAVII DE COVID-19


În aceste zile, în care cea mai importantă măsură de precauție este izolarea, mii de voluntari din țară s-au mobilizat pe rețelele sociale și se oferă să îi ajute pe cei care nu pot ieși din casă. Doi dintre aceștia sunt deveni.

Unul dintre cei doi voluntari deveni este Bogdan Mateș, care lucrează ca bucătar la un cunoscut restaurant din municipiul Deva. Acesta a decis să ajute comunitatea din care face parte cu orice risc, în aceste vremuri de răstriște pe care le traversează umanitatea și se oferă voluntar să gătească pentru personalul medical și bolnavii din unitățile medicale care au nevoie de ajutorul său. „Sunt bucătar! Mă pun și eu la dispoziția oricărui spital sau bucătărie care gătește pentru bolnavi sau cadre medicale. Voluntar!!”, scrie Bogdan Mateș pe pagina sa de Facebook.

Bucătarul unui restaurant din Deva se oferă voluntar să ajute unitățile care tratează bolnavii de COVID-19Tânărul bucătar devean, în vârstă de 32 de ani, căsătorit, cu un copil, spune că a luat această decizie pentru că dorește să-și ajute semenii aflați în suferință, precum și cadrele medicale care luptă din răsputeri, în această perioadă, pentru a salva cât mai multe vieți. Lui Bogdan i s-a alăturat în acest demers un alt coleg al său, Bogdan Popescu, și el căsătorit, cu doi copii. Acesta spune că este dispus să ajute pe oricine are nevoie de sprijinul său.

Bucătarul unui restaurant din Deva se oferă voluntar să ajute unitățile care tratează bolnavii de COVID-19 „Mă alătur oamenilor cu suflet și mă ofer voluntar oricărei instituții a statului pentru a ajuta în combaterea virusului! #solidaritate #acumoriniciodata”, scrie Bogdan Popescu pe pagina sa de Facebook.

Și la nivel național voluntarii s-au mobilizat. Unii fac piața pentru oricene are nevoie, unele restaurante gătesc pentru cei care luptă în linia întâi cu acest inamic numit COVID 19. Iar câțiva psihologi au decis și ei să ajute. Oricine are nevoie de suport emoțional poate apela la specialiști dispuși să îi ajute pe cei care trec prin momente dificile.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.