30 DE ELEVI DECEBALIȘTI AU OBȚINUT DIPLOMA ÖSD

Anii de studiu intens, de pregătire alături de profesori și părinți pentru învățarea limbrii germane, au dat roade pentru 30 de elevi ai Colegiului Național „Decebal” Deva. Aceștia au obținut una dintre cele mai importante diplome, ce este recunoscută la nivel internațional și care le va facilita angajarea sau continuarea studiile. Diploma de limbă germană austriacă (ÖSD) este un sistem de examinare pentru limba germană ca limbă străină. Luni, în sala ProArte a Colegiului Național „Decebal” din Deva, 30 de elevi decebaliști au primit diploma ÖSD.

„Felicitari elevilor, profesorilor pentru învățământul primar, profesorilor de limbă germană și părinților! Examinările ÖSD respectă orientările-cadru internaționale și sunt corelate cu nivelurile de competență lingvistică descrise în Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine (CEFR) și Profile deutsch. Certificatele ÖSD sunt recunoscute la nivel internațional ca dovadă a competenței lingvistice germane. <Educația de calitate pornește de la vârstă preșcolară și continuă pe tot parcursul vieții> este deviza funcțională cu care EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) se adresează centrelor de învățământ publice și private, profesorilor, părinților și elevilor, companiilor și mediului de business, încă din 2011, anul înființării”, a declarat prof. Florin Marin Ilieș, directorul Colegiului Național „Decebal” Deva.

EECentre organizează, la nivel național, o suită complexă de examene pentru limbile engleză și germană, care se adresează tuturor grupelor de vârstă (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) și oricărei categorii profesionale și academice, middle și top-management.

Emise de organisme internaționale de învățământ, diplomele obținute prin promovarea acestor examene sunt recunoscute la nivel mondial ca instrumente esențiale ale societății contemporane și folosite pentru studii, angajări și călătorii.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.