Sute de litri de dezinfectant care ar fi trebuit să ajungă la două spitale din județele Hunedoara și Timiș, furați pe traseu

Sute de litri de soluție dezinfectantă, care trebuiau să ajungă la două spitale din vestul țării, au „dispărut” pe traseu, scriu cei de la opiniatimisoarei.ro. Managerul Spitalului Municipal Lugoj, Erwin Floroni, a declarat pentru sursa citată, că a comandat la o firmă din Ilfov 115 litri de dezinfectant, însă a aflat că transportul nu mai ajunge la destinație. Asta, pentru că, dezinfectantul comandat a fost furat.

„Am făcut comanda la o firma din Ilfov, să ne aducă dezinfectant. Am comandat 115 litri și am văzut că nu mai ajunge. Am dat telefoane la firma de la care am comandat, apoi la firma de curierat și, în cele din urmă, am aflat ca dezinfectantul a dispărut pe drum. Firma de la care am comandat a spus că ne dă cantitatea cerută, dar să trimitem noi pe cineva să o ridice. Acum e cineva pe drum să ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarat Floroni, citat de opiniatimisoarei.ro.

Conform managerului spitalului din Lugoj, în același transport era și o cantitate de dezinfectant comandată de un spital din județul Hunedoara, și aceea fiind furată. 

Managerul Spitalului din Lugoj spune ca nu știe pe raza cărui judet a fost furat dezinfectantul și că firma care l-a livrat ar fi cea care ar trebui sa sesizeze Poliția pentru ca prejudiciul care i-a fost creat.

 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.