DOUĂ PERSOANE RĂNITE, ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER PRODUS ÎN APROPIERE DE SARMIZEGETUSA

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în apropierea localității Sarmizegetusa. De vină a fost un șofer care nu s-a asigurat atunci când a dorit să intre pe un drum secundar, moment în care autoturismul aflat în spatele său a intrat în depășire, intrând în coliziune cu acesta.

În data de 24.10.2019, în jurul orei 16:40, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Sarmizegetusa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, din direcția Caransebeș spre Hațeg, în afara localității Sarmizegetusa, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga (pentru a pătrunde pe un drum secundar), moment în care autoturismul care era angajat în depășirea regulamentară a sa, condus de un bărbat de 42 de ani, din orașul Hațeg, a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat comisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 50 de ani și a unei femei în vârstă de 31 de ani, din comuna Sarmizegetusa, pasageră în autoturismul condus de acesta.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.