BĂRBAT MUȘCAT DE VIPERĂ LA CETATEA DEVEI

Un angajat de la Telecabina Cetăţii Deva a fost muşcat de un şarpe, în timp ce încerca să îl prindă. În urma incidentului, victima a ajuns la spital, însă a luat cu ea şarpele într-un borcan.

Incidentul s-a petrecut miercuri. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva i-au administrat ser antiviperin, în prezent, bărbatul fiind internat în unitatea medicală.

„La UPU Deva s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, era stabil şi avea la un deget de la mâna stângă o marcă de muşcătură de viperă. Pacientul a venit cu vipera vie, în borcan. Medicul de gardă i-a administrat tratamentul specific, respectiv serul antiviperin. De asemenea, pacientului i s-a administrat tartament cu antibiotico-terapie şi corticoterapie. În prezent, se află internat în Secţia de Boli Infecţioase, este stabil şi se află sub supraveghere medicală”, a informat Daniela Roşca, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

Bărbatul ar fi încercat să prindă şarpele pentru a-i feri pe turişti. Zona Dealului Cetăţii Devei este cunoscută ca un habitat al viperelor.

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.