Pe fondul panicii create de Coronavirus. Accesul aparținătorilor în Spitalul de Urgență Petroșani, interzis

Conducerea Spitalului de Urgență Petroșani a decis restricționarea accesului pentru aparținători în incinta unității medicale, pe fondul suspiciunilor de infecție cu Coronavirus la două persoane din Valea Jiului, întoarse recent din Italia. Medicul Alin Vasilescu, managerul spitalului petroșănean, a precizat că restricția a fost impusă pe termen nelimitat, iar aparținătorii care doresc să afle informații desprea starea de sănătate a rudelor, le pot cere la numerele de telefon ale spitalului.

„Având în vedere situația care există și la nivel național privind riscul de infecție cu Coronavirus, am decis ca începând de astăzi aparținătorii să nu mai poată intra în spital pentru a nu expune în mod inutil pacienții unor posibile contacte infecțioase. Restricția accesului este pe termen nelimitat. Au apărut o serie de suspiciuni în Valea Jiului, vizavi de câteva persoane venite din Italia și, decât să riscăm niște lucruri, mai bine am decis să luăm măsuri”, a declarat medicul Alin Vasilescu.  

Aparținătorii pot cere informații despre rudele internate la numărul de telefon al spitalului: 0254.543 318 de unde vor cere numerele de interior specifice fiecărei seecții în parte.

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.