DEPUTATUL HUNEDOREAN MARIUS SURGENT TRECE DE LA ALDE, LA PNL

Deputatul hunedorean Marius Surgent trece de la ALDE, la PNL

Președintele ALDE Hunedoara, Marius Surgent, spune „adio” partidului în fruntea căruia se află, și dă mâna cu Partidul Național Liberal. Decizia vine după ce, a ajuns să fie deputat neafiliat.

Deputatul hunedorean Marius Surgent trece de la ALDE, la PNL„Mi-am depus cererea de afiliere la grupul parlamentar PNL, pentru a continua activitatea de parlamentar în cadrul grupului PNL, pentru că eram deputat neafiliat. Începând de astăzi (luni-24 februarie-n.red.) voi activa în cadrul grupului PNL, în Camera Deputaților. Deocamdată nu mi-am făcut cerere de înscriere în PNL, dar cel mai probabil asta urmează, mai ales că acum am fost acceptat în grupul PNL pentru a-mi continua activitatea în Camera Deputaților. O să urmeze și o adeziune la PNL. Sunt în continuare președinte al ALDE Hunedoara, până voi semna adeziunea la PNL. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii, marea majoritate și-a arătat dorința de a-și continua activitatea pe partea dreaptă a eșicherului politic. Să nu uităm că PSD este cel care ne-a destructurat grupurile parlamentare, pentru că noi nu mai avem grupuri parlamentare astăzi. Dorința tot mai vădită, la nivel central, ca ALDE să se îndrepte spre o posibilă alianță cu PRO România și PSD, nu poate fi acceptată. Acestea ar fi motivele pentru care am ales să fac acest pas. Am așteptat destul de mult timp la nivel central să se ia o decizie, pentru a merge către dreapta, cum este normal și firesc, pentru că suntem liberali, nu cum se dorește a se merge către stânga. O să am o discuție și cu colegii din județ”, a declarat pentru Servus Hunedoara, deputatul hunedorean Marius Surgent.

Funcțiile pe care Surgent le are în ALDE, inclusiv cea de președinte al Organizației Județene Hunedoara, le va pierde odată cu semnarea adeziunii la PNL, lucru ce se va întâmpla, potrivit declarațiilor sale, în zilele următoare.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.