PENTRU UN FURT DE PE AUTOSTRADA A1. DOI ARGEȘENI, REȚINUȚI CU SPRIJINUL POLIȚIȘTILOR DIN ORĂȘTIE

La data de 22.10.2019, în jurul orei 20:20, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un cetăţean român cu domiciliul în Austria cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o toaletă publică din spațiul de servicii al Autostrăzii A1,  persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un plic care conținea 10.000 de euro și un portofel care conținea 600 de euro, 50.000 forinți, 300 lei  și actele personale.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă operativă care a efectuat cercetări privind comiterea infracţiunii de furt reclamate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Acțiune amplă

În urma activităților investigative desfășurate de angajați din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, în cooperare cu colegii lor din cadrul inspectoratelor județene Dâmboviţa şi Argeş, au fost identificați autorii. Este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 30 de ani și altul de 20, ambii din județul Argeș, care au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore, alături de alte persoane, de către poliţiştii dâmboviţeni. În urma unor percheziţii domiciliare ce au for efectuate ieri, în judeţul Argeş, prejudiciul în cazul furtului comis pe A1 a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, dar în cauză, între cei doi făptuitori și persoana vătămată intervenind împăcarea.

 

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.