LISTA CELOR 5 PRODUSE GENIALE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC. TU CE AI FOLOSI DE PE ACEASTA LISTA?

Tehnologia evolueaza continuu si, de la an la an, esti martorul unor inventii menite sa iti schimbe viata in bine, oricat de mult sau de putin se poate. In prezent, exista din ce in ce mai multe produse noi, avansate, care sunt oferite pe piata de consum, aparand din ce in ce mai des, chiar si o data la cateva luni. In acest articol vei gasi cateva dintre acestea, care s-ar putea sa iti fie de ajutor.

 

Cele mai bune exemple ale evolutiei tehnologice!

 

  • Accesoriile pentru telefoane s-au modernizat, asa cum poti vedea si pe site-ul Lerato.ro, acum existand huse cu baterii externe incorporate, lentile speciale care se pot adauga camerei smartphone-ului tau pentru a face poze din ce in ce mai bune, protectii de ecran cu filtre speciale ce opresc o cantitate de lumina albastra a display-ului sa ajunga la ochiul utilizatorului sau casti cu functia de Bluetooth. Toate aceste mici elemente ce pot fi adaugate telefonului tau sunt lucruri la care nimeni nu putea visa acum cateva decenii. Aparitia lor este o dovada a faptului ca tehnologia nu s-a oprit doar la calculatoare.

 

  • Ochelarii VR sunt alt exemplu bun. Cine si-ar fi putut imagina acum ceva timp ca va exista un gadget pe care il poti pune pe ochi si care simuleaza realitatea virtuala? Acesti ochelari pot fi folositi in jocuri pentru a simula diverse activitati (ca de exemplu, zborul), pentru a „vizita” tururi virtuale ale unor obicte turistice sau chiar orase, pentru a participa la anumite evenimente filmate special pentru a parea ca esti chiar acolo, dar si pentru lucruri educationale si creative.

 

  • Panourile luminoase inteligente redefinesc notiunea de functionalitate si design a corpurilor de iluminat. Spre deosebire de cele clasice, kit-urile de lumini smart sunt formate dintr-un numar de panouri ce pot fi asezate sub orice forma pe perete, care sunt actionate pe baza unor senzori si care pot fi ajustate de catre o aplicatie de smartphone, prin care se pot alege efecte de culoare ale luminii.

 

  • Smartwatch-urile reprezinta, intr-un fel sau altul, combinatia dintre un ceas digital si functiile unui smartphone. Se pot conecta cu telefonul tau prin functia de Bluetooth pentru buna functionare a unor aplicatii. Exista multe modele cu fel si fel de functii, cele mai folosite fiind cea care masora pasii facuti, aratand si caloriile arse din aceasta activitate, alarma, masurarea pulsului si/sau a stresului, dar si primirea notificarilor ce apar pe smartphone si chiar raspunderea la mesaje direct de pe ecranul ceasului.

 

  • Stiai ca s-au inventat creioanele 3D? Da, chiar exista! Acum iti poti folosi imaginatia pentru a face schite cat mai aproape de realitate chiar in fata ta! Nu mai e nevoie de o gramada de foi si creioane, poti contura totul direct pe birou, poti adauga detalii si poti sa uiti la a face 3-4 desene pentru a descrie fiecare parte a unui obiect. Acest tip de creion poate fi folosit nu numai de artisti, dar si de arhitecti.

 

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste inventii geniale sau chiar mai multe, poti sa le gasesti pe toate pe site-ul mentionat mai sus.

Dupa cum stii si tu, tehnologia nu va inceta sa uimeasca, asa ca mereu vei putea afla ceva nou, in mod constant. Aceasta mica lista va reprezenta, cel mai probabil, doar o mica parte din tot ce se va mai inventa in viitor. Astfel, nu uita sa fii mereu atent la ce iese nou pe piata, pentru ca s-ar putea sa te ajute enorm.

 

Sursa foto: shutterstock.com

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.