Jiul – Şoimul, cap de afiş sâmbătă în Liga 4

Campionatul Judeţean de fotbal, Liga a patra, programează în acest sfârşit de săptămână ultima etapă a turului.

Întrecerea va continua însă până pe 14 decembrie, până atunci urmând să se joace şi şapte etape din retur. Aceasta pentru că, după cum se ştie, din acest sezon competiţional 2019 – 2020 s-a trecut la un sistem cu play-off şi play-out, ambele programate în primăvara anului viitor.

Dintre partidele etapei cu numărul 11 se detaşează derbyul dintre Jiul Petroşani (locul 1) şi Şoimul Băiţa (locul 3), echipe departajate în clasament de numai trei puncte. De rezultatul din acest meci este interesată şi Gloria Geoagiu (locul 2), care are însă o deplasare dificilă pe terenul lui Inter Petrila (locul 7), echipă de care o separă doar două puncte şi care speră şi ea la accederea în play-off. O altă confruntare directă pentru play-off este cea dintre Mihai Viteazu Vulcan (locul 6) şi Retezatul Haţeg (locul 5), formaţii aflate la egalitate de puncte. Aurul Brad (locul 4) are o misiune mult mai uşoară decât rivalele din fruntea ierarhiei, o deplasare pe terenul „lanternei” Victoria Călan, grupare care nu a acumulat nici un punct. Toate aceste partide vor avea loc sâmbătă, de la ora 11,30. Etapa se închide duminică, la Deva, cu întâlnirea LPS Cetate II – Minerul Uricani (locul 9 cu locul 10), începând de la aceeaşi oră.

În clasamentul Ligii 4 conduce Jiul Petroşani cu 21 de puncte, urmată de Gloria Geoagiu şi Şoimul Băiţa cu câte 18 puncte, Aurul Brad, Retezatul Haţeg şi CSM Vulcan cu câte 17, Inter Petrila cu 16 puncte. Ultimele patru locuri sunt ocupate de Dacia Orăştie cu 10 puncte (un meci în plus), Cetate Deva II 5 puncte, Minerul Uricani 3 şi Victoria Călan 0 puncte.

Etapa 11

sâmbătă:

Jiul Petroşani – Şoimul Băiţa

Inter Petrila – Gloria Geoagiu

CSM Vulcan – Retezatul Haţeg

Victoria Călan – Aurul Brad

duminică:

Cetate II Deva – Minerul Uricani

Dacia Orăştie stă

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1536585829504-0’); });

Tags

Articol preluat de pe glasul-hd.ro