Primarul în funcție al orașului Hațeg NU MAI CANDIDEAZĂ pentru un nou mandat. Marcel Goia: „Voi candida pe lista PNL pentru Consiliul Județean Hunedoara”

Primarul orașului Hațeg, Marcel Goia, nu mai candidează pentru un nou mandat. Acesta este primar din anul 2012, după ce, anterior, a fost șeful Poliției orașului Hațeg. Goia spune că decizia a fost luată în urma unui sondaj, care l-ar fi declarat câștigător pe Adrian Pușcaș, cel care a devenit, oficial, candidatul PNL la cârma localității. Actualul edil al Hațegului va candida pe listele liberalilor pentru un loc de consilier județean.

„Dragi Hațegani,
Am luat decizia, la începutul anului 2020, de a nu mai candida la primăria orașului Hațeg, iar în această seară, în urmă unui sondaj, am stabilit candidatul PNL pentru funcția de primar, în persoana domnului Adrian Puscas. Eu il voi susține cu toată forța, în campania care va urma si am incredere ca va continua proiectele noastre.
În ceea ce mă privește, voi candida pe lista PNL pentru Consiliul Județean Hunedoara si il voi sprijini pe Adrian David pentru funcția de președinte al acestei instituții. Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați aratat-o si va rog sa ne fiți alături și în continuare”, a scris pe contul său de socializare Marcel Goia, primarul orașului Hațeg.

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.