PRIMARUL ORAȘULUI HAȚEG NU MAI CANDIDEAZĂ PENTRU UN NOU MANDAT. NUMELE SĂU SE VA REGĂSI PE LISTA PNL PENTRU CONSILIERI JUDEȚENI

Actualul primar al orașului Hațeg, Marcel Adrian Goia, nu va mai candida pentru un nou mandat. Anunțul a fost făcut miercuri seara, în cadrul unei ședințe de partid, prilej cu care Goia a anunțat că va candida pentru un post de consilier județean. Candidatul PNL, pentru fotoliul de primar al orașului Hațeg este Adrian Pușcaș.

„Dragi hațegani,
Am luat decizia, la începutul anului 2020, de a nu mai candida la primăria orașului Hațeg, iar în această seară (miercuri seara-n.red.), în urma unui sondaj, am stabilit candidatul PNL pentru funcția de primar, în persoana domnului Adrian Pușcaș. Eu îl voi susține cu toată forța în campania care va urma și am încredere că va continua proiectele noastre.
În ceea ce mă privește, voi candida pe lista PNL pentru Consiliul Județean Hunedoara și îl voi sprijini pe Adrian David pentru funcția de președinte al acestei instituții. Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o, și vă rog să ne fiți alături și în continuare”, a declarat Marcel Adrian Goia, primarul orașului Hațeg.

Adrian Goia este primar al orașului Hațeg din anul 2012, înainte de aceste două mandate de primar, ocupând funcția de comandant al Poliției Orașului Hațeg.

„În această seară (miercuri seara-n.red.) am fost oaspetele liberalilor din Hateg, care și-au desemnat candidatul pentru funcția de primar. Este vorba despre Adrian Pușcaș, director de bancă de mai bine de 20 de ani, specialist în economie și finanțe. Un om care provine din mediul privat, liberal autentic, este cea mai potrivită persoană pentru poziția de edil. Îi doresc mult succes și îi voi fi alături, pe calea victoriei!
De asemenea, am bucuria sa va anunț că prietenul meu, Marcel Adrian Goia, președinte al PNL Hațeg și primar în funcție, va fi prezent pe lista liberală pentru Consiliul Județean Hunedoara”, a precizat Adrian David, prim-vicepreședinte al Organizației Județene PNL Hunedoara.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.