LOCURILE DIN DEVA UNDE SE VOR PUTEA VINDE MĂRȚIȘOARE, ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ

Municipalitatea deveană a stabilit zonele din oraș unde se vor vinde mărțișoare și flori, în acest an. Sunt 21 de locuri în care comercianții ambulanți își vor putea întinde tarabele. Primii vânzători își vor face apariția pe străzi chiar de vineri, 21 februarie.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, în acest an, comercianţii de mărţişoare şi alte obiecte specifice sărbătorilor de la început de primăvară, îşi vor putea amplasa standurile cu produse în mai multe locaţii din municipiu. Astfel, vânzătorii vor putea fi găsiți pe Bulevardul Decebal – în zonele: magazinul „Romarta” (Piaţa Centrală), Galeria de Artă „Forma”, staţia de autobuz „Opera”, la intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Banca Românească, în Piaţa Victoriei – în zona florăriilor, pe Bulevardul 22 Decembrie – în zonele: Blocul Turn, Complexul Comercial „Ulpia Shopping Center”, Spitalul Judeţean de Urgenţă, „Mioriţa” (vizavi de Hotelul „Deva”), în Piaţa Arras – în zona Casei Judeţene de Pensii (lângă sensul giratoriu), pe Bulevardul Dacia – în zonele: magazinele „Unicarm” și ADO şi Agenţia Loto, pe strada Mihai Eminescu – în zonele: intersecţia cu strada Scărişoara, în faţa BCR şi a supermarketului „Profi”, Cartierul Micro 15: strada Scărişoara, vizavi de Şcoala Generală „Andrei Mureşanu”, precum și în zona „Orizont”: în apropierea magazinului „Unicarm”.

Târg handmade în centrul istoric

Până acum, peste 90 de comercianţi din judeţele Hunedoara, Mureș, Timiș, Arad şi Teleorman au solicitat Serviciului Administrare Domeniu Public şi Privat amplasamente pentru vânzarea de mărţişoare, flori şi alte obiecte specifice sărbătorilor de 1 şi 8 Martie. Cererile mai pot fi depuse până în data de 7 martie 2020, la Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public şi Privat (Piaţa Unirii, nr. 16, telefon 0254.217.895), de luni până joi – între orele 8:00-16:30, sau vineri – între orele 8:00-14:00. Taxa percepută de municipalitate pentru ocuparea temporară a domeniului public este de 5 lei/mp./zi, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 433/2019.

Reamintim că, la fel ca și în anii anteriori, Piaţa Unirii din municipiul Deva se va transforma într-un mini-târg al mărţişorului, care va fi dedicat doar produselor handmade şi florilor de sezon. Astfel, devenii care vor dori să dăruiască celor dragi mărţişoare unicat, realizate manual, vor putea vizita “Târgul de Mărţişor”, organizat și în acest an. Acesta va funcţiona în Piaţa Unirii, din centrul istoric al orașului, între 28 februarie și 8 Martie.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.