Primăria Arad reziliază contractul cu DD Chim, firma hunedoreană care a efectuat deratizarea la Liceul German. Zeci de copii au ajuns la spital

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a dispus rezilierea acordului cadru de servicii încheiat cu societatea DD Chim Hunedoara, având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Arad.  Cu toate că acordul cadrul permitea încheierea a încă unui contract subsecvent cu respectivul operator, acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât au fost demarate procedurile pentru o nouă licitație.

„Având în vedere problemele apărute la Liceul German în urma serviciilor de dezinsecție prestate de respectivul operator și luând în considerare faptul că  aceeași firmă este responsabilă cu dezinsecția și deratizarea la nivelul întregului municipiu, am decis să punem căpăt acestui contract. Nu mai așteptăm rezultatele  niciunei anchete. Neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu, se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene, cu rezilierea contractului.  Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”, a declarat primarul Călin Bibarț, pentru Ziar de Arad.

Firma DD Chim, din Deva, cea care a realizat dezinsecţia la Liceul German din Arad, a fost sancţionată de autorităţile din Hunedoara. DSP a găsit mai multe neregului în ceea ce priveşte acţiunea de la liceul arădean și a amendat societatea cu suma de 40.000 de lei.

Detalii, aici: 

Firma DD-Chim din Deva, amendată cu 40.000 de lei de DSP Hunedoara, pentru dezinsecția de la un liceu din Arad

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.