OVIDIU MOȘ, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL DEVEI

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat (PSD) Hunedoara și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Deva. Este vorba despre Ovidiu Moș, actual viceprimar al reședinței de județ. Candidatura acestuia a fost validată, duminică seara, în cadrul Conferinței Extraordinară a Organizației Județene a PSD.

„Mulțumesc domnului președinte Nistor Laurențiu, precum și colegilor de partid, care au votat în unanimitate, ca eu să fiu candidatul propus pentru funcția de primar al Primăriei Deva, la alegerile locale din mai 2020”, a declarat Ovidiu Moș.

 

 

 

 

Ovidiu Moș s-a născut în data de 20 ianuarie 1969 și este viceprimarul PSD al municipiului Deva. Acesta are patru mastere, între care unul în administrația publică și un altul în relații internaționale. Este membru PSD din anul 1997. A fost ales consilier local în anul 2008, iar în 2011 a ajuns viceprimar al municipiului Deva, reales pe lista de consilieri locali în 2012, din partea USL, apoi viceprimar. În anul 2016, Moș a fost reales pe lista PSD pentru Consiliul Local Deva, dar și viceprimar. A fost și primar interimar al reședinței de județ.

Desemnați și candidații care vor participa la Congresul PSD

În cadrul acestei conferințe, au fost desemnați și candidații care vor participa la Congresul PSD, care va avea loc la începutul lunii februarie. „Duminică, 26 ianuarie 2020, la Deva, s-a desfășurat Conferința Extraordinară a Organizației Județene Hunedoara a Partidului Social Democrat. În cadrul ședinței condusă de președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, au fost validate candidaturile pentru funcțiile de primar la alegerile locale din vara acestui an. De asemenea, au fost desemnați delegații care vor participa la Congresul PSD programat la începutul lunii februarie”, se arată într-o postare a PSD Hunedoara.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.