Sfaturi privind plasarea unui pariu combinat

În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi despre pariurile combinate, astfel încât să aveți succes în lumea pariurilor sportive.

Pariurile combinate sunt una dintre modalitățile preferate de pariori atunci când plasează la Superbet pariuri sportive, deoarece pornesc de la o premisă foarte atractivă: câștigarea unei sume consistente de bani cu o investiție foarte mică. Dar … ce anume ar trebui să luați în considerare atunci când aveți de-a face cu acest tip de pariuri sportive?

Cum puteți face pariuri combinate?

După cum sugerează și numele, un pariu combinat nu este altceva decât o selecție multiplă de pariuri. În cazul acestora, trebuie să ghiciți toate predicțiile pentru a obține o recompensă.

Pentru a face un pariu combinat, trebuie doar să selectați cel puțin două evenimente sportive. Maximul de evenimente alese depinde de fiecare casă de pariuri, dar de obicei variază între 10 și 16 evenimente simultan. Desigur, cu cât este mai mare numărul pariurilor sportive, cu atât premiul este mai mare. Atenție, cu atât este mai mică probabilitatea de succes. Aceștia sunt factorii care, fără îndoială, trebuie luați în considerare când vă stabiliți strategia de pariuri combinate.

În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi de bază pentru a vă crea propria strategie de pariuri combinate.

Ambiția, cel mai mare dușman al vostru

După cum am menționat anterior, cu cât este mai mare numărul de selecții, cu atât este mai mare premiul potențial. Rețineți că, într-un pariu combinat, cotele se înmulțesc. Adică dacă în pariul dvs. combinat aveți o cotă de 2 și o cotă de 3, cotele rezultate vor fi de 6. Pe măsură ce adăugați evenimente, creșterea cotei finale este exponențială.

Acest lucru poate crește dorința de a câștiga sume uriașe de bani, chiar dacă probabilitatea de succes este extrem de mică. De aceea, sfatul nostru este să vă concentrați pe o medie. O cotă finală care vi se pare atractivă, dar în același timp nu pare o adevărată nebunie.

Faceți alegeri cu sens și după mult studiu

Dacă vă plac pariurile combinate, aveți grijă să nu faceți greșeala de a paria pe evenimente pe care nu le cunoașteți sau pe care nu le-ați studiat, doar pentru că au cote finale mai mari. Este o greșeală frecventă și, în același timp, una dintre cele pe care le fac începătorii.

Este esențial să vă concentrați asupra a ceea ce știți și a ceea ce ați studiat anterior. Nu contează dacă este o competiție europeană sau orice alt sport. În momentul în care includeți selecții pe care nu le-ați studiat, lăsați practic totul la voia întâmplării. Pariul combinat în sine este dificil, de aceea este esențial să minimizați această dificultate cu selecții cât mai studiate.

Cunoașteți-vă înainte de a face pariuri combinate

Fiecare ființă umană are un profil unic și, în consecință, un mod diferit de a gândi. Astăzi, aproape toate casele de pariuri vă permit să închideți un pariu combinat după câteva pariuri reușite, oferindu-vă o recompensă mai mare pentru investiția inițială, dar nu „marele premiu”.

Prin urmare, este important să vă faceți un plan înainte de a plasa pariul. Este inutil să plasați un pariu combinat cu cotă 30 dacă îl închideți după ce ați ghicit două evenimente, încasând dublul sumei investite. În acest caz, este mai bine să faceți doar pariuri combinate duble.

Dacă intenția dvs. este să păstrați pariul combinat, stabiliți-vă parcursul în avans. De exemplu, dacă vă oferă o anumită sumă de bani, atunci puteți lua în considerare închiderea acestuia, nu înainte. Încercați întotdeauna să luați decizii rațional și să nu vă lăsați influențați de emoția de moment. Nu este nimic mai rău decât să închideți un pariu din impuls.

Acoperire în momentele finale

Dacă pariul vostru combinat conține mai multe reușite asigurate, lucrurile încep să devină serioase. Intră în joc toți factorii psihologici.

Dacă în cadrul pariului dvs. combinat mai rămân unul sau două evenimente care trebuie să îndeplinească, luați în considerare parierea împotriva acelor evenimente într-un pariu diferit care să vă acopere și astfel să vă reduceți riscul sau să vă asigurați beneficii.

De exemplu, dacă aveți o combinație de 10 evenimente din care ați ghicit deja nouă și vă rămâne victoria unei echipe de fotbal gazdă, o idee bună poate fi să pariați separat pe victoria echipei oaspete sau pe remiză, o anumită sumă care vă asigură beneficii sau că, în cel mai rău caz, nu pierdeți pariul inițial.

Pe scurt, acoperirile sunt foarte utile contra dezamăgirilor, indiferent de ce se întâmplă, lucru de care puțini oameni țin cont.

Pariurile combinate sunt o artă și necesită timp și experiență pentru a le stăpâni. Sunt foarte atractive, dar și foarte dificile. Mult success!