Mobilizare pentru găsirea unei femei care s-a ascuns în munți de fratele său violent

  • Polițiștii, jandarmii și salvamontiștii s-au mobilizat, împreună cu mai mulți localnici din comuna Lunca Cernii de Jos, pentru găsirea unei femei care a fugit de acasă, de teama fratelui său. Duminică, 1 septembrie, victima, în vârstă de 54 de ani, ar fi fost lovită cu un topor de bărbatul în vârstă de 51 de ani. Acesta și-ar fi bătut și mama, în vârstă de 85 de ani.

„Duminică, în jurul orei 23, femeia de 54 de ani și-a sunat fiica și i-ar fi spus că a fost lovită cu toporul în zona picioarelor de către fratele său, solicitându-i ajutorul de a veni după ea. A precizat că în acel moment s-ar afla în proximitatea cătunului Știubei, comuna Lunca Cernii. A doua zi, dimineața, fiica victimei, a anunțat Poliția cerând sprijin în vederea căutării și depistării mamei sale”, a informat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit reprezentantei IPJ Hunedoara, în căutarea femeii au fost mobilizate mai multe echipe de polițiști din Hunedoara, alături de jandarmii sprijiniți de către Serviciul Salvamont al Județului Hunedoara. A fost folosită o dronă pentru găsirea femeii, iar Serviciul Salvamont al Județului Caraș-Severin, a venit în sprijinul căutărilor cu un elicopter. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate acordat de către Biroul de Analiză a Informațiilor Hunedoara și de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

„Luni, 2 septembrie 2024, în jurul orei 20:00, în urma activităților investigativ-operative și de căutare efectuate de către reprezentanții tuturor instituțiilor implicate, polițiștii au găsit femeia de 54 de ani, în proximitatea zonei cătunului Știubei din comuna Lunca Cernii de Jos, județul Hunedoara. Ea se afla într-o stare de epuizare fizică, fără a prezenta leziuni produse de un corp tăietor, doar o echimoză în zona genunchiului drept, indicată ca fiindu-i produsă de către bărbatul de 51 de ani, prin lovirea acesteia cu o bâtă din lemn. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a adăugat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a IPJ Hunedoara.

Articol preluat de pe zhd.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.