Cele mai puternice 5 imagini cu chipurile tristeții fotbaliştilor români, de la Munchen, după eliminarea în fața Olandei!

România a fost eliminată de Olanda în optimile EURO 2024, după un meci pierdut de elevii lui Edi Iordănescu la scor de neprezentare, 0-3, în ciuda unui start de partidă ce părea promițător pentru „tricolori”, anunță Prosport.

Diferența de valoare
În cele din urmă, diferența de valoare și-a spus cuvântul, iar vedetele Cody Gakpo și Donyell Malen au făcut diferența pentru reprezentativa lui Ronald Koeman.
Cu toate că rezultatul putea părea oarecum previzibil prin prisma diferenței de nivel dintre cele două loturi, asta nu i-a oprit pe jucătorii și suporterii români să spere într-un miracol, ceea ce s-a transformat într-un sentiment de dezamăgire la finalul celor 90 de minute de pe Allianz Arena din Munchen. Eliminarea din optimile EURO 2024 și-a pus amprenta serios pe chipurile vedetelor din lotul condus de Edi Iordănescu.
Fotoreporterul ProSport prezent la fața locului a surprins câteva cadre inedite cu chipurile tristeții fotbaliștilor români de la Munchen, tocmai din clipele ce au urmat ultimului fluier al arbitrului Felix Zwayer.

Articol preluat de pe mesagerulhunedorean.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.