Început promițător pentru Complexul Energetic Valea Jiului! Procurorii au dat iama printre mineri

Ieri, șefii de la Complexul Energetic Valea Jiului (CEVJ) au fost luați prin surprindere, mai multe percheziții fiind efectuate acolo, în baza unui mandat emis de DIICOT Deva privind suspiciunea unor posibile fapte penale.

Cooperare
Au fost polițiști, jandarmi, procurori. Au fost percheziționate birouri, in­clusiv cel al directorul general Eusebiu Durbacă. Se pare că anchetatorii au solicitat fișele cu pontaje dar nu nu­mai. Anchetatorii au e­fectuat percheziții și la Mina Livezeni, dar și la sediul Prest Serv, aflată în subordinea Complexului Energetic Valea Jiului.
Conducerea CEVJ a dat un comunicat sec, după acțiunea de ieri:
”Astăzi, 3 iulie 2024, la sediile Complexului Energetic Valea Jiului și ale unor sucursale din cadrul acestuia, au fost efectuate o serie de percheziții, în baza unui mandat emis de DIICOT Deva privind suspiciunea unor po­sibile fapte penale.
Conducerea executivă a CEVJ și Consiliul de Administrație își exprimă deplina coo­perare și întreg suportul față de organele de urmărire, pe toată perioada cercetării, în scopul aflării adevărului și a tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.
Fiind vorba despre o anchetă în derulare, CEVJ nu deține și nu va putea oferi alte informații suplimentare”.
Așteptăm, așadar, rezultatele acțiunii pro­curorilor privind posibile fapte de corupție la Complexul Energetic Valea Jiului. Început bun pentru această societate. (A.N.)

Articol preluat de pe mesagerulhunedorean.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.