Echipa DACO participă la Târgul internațional de papetărie, Paperworld, în Frankfurt.

Toate tendințele și inovațiile din industrie se reunesc într-un singur loc, la Paperworld – cel mai mare târg internațional pentru papetărie, birotică și instrumente de scris.

Pentru producătorii majori de mărci sau pentru noii veniți internaționali, Paperworld, cu diversitatea sa unică de produse, este cel mai important punct de întâlnire al industriei și sursă de inspirație pentru comerțul engros și cu amănuntul, precum și pentru cumpărătorii corporativi.

Echipa  DACO  va fi prezentă la târgul international de papetărie și in acest an prin brandul propriu DACO, iar acest moment este parte din ținta înaltă pe care am ridicat-o cu 28 de ani în urmă, sub sloganul: „Adaconi – Visul scrisului și al hârtiei.”

Târgul este organizat anual la sfârșitul lunii ianuarie, în Messe Frankfurt. Paperworld atrage  peste 1500 de expozanți și peste 34.000 de vizitatori, din peste 139 de tari.

Anul acesta evenimentul va avea loc în intervalul 25-28 ianuarie. Mai mult de 40% dintre vizitatori sunt în căutare de noi relații de afaceri, pentru de a-și consolida poziția lor pe piață.

Grupurile de produse expuse în timpul târgului Paperworld acoperă întregul sector și includ: rechizite de birou, consumabile pentru imprimante și accesorii, scris și echipamente de desen, rechizite școlare, cadouri, ambalaje, produse exclusiviste și personalizate de papetărie. Paperworld reprezintă un spațiu în care tendințele nu sunt doar expuse, ci și dezbătute de profesioniști.