UPDATE: O COPILĂ DE 12 ANI, DIN PETROȘANI, DISPĂRUTĂ. POLIȚIȘTII ÎNCEARCĂ SĂ O GĂSEASCĂ

UPDATE: Minora dată dispărută a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Petroșani. Aceasta a fost încredințată familiei, din verificări rezultând că nu a fost victimizată pe perioada absenței de la domiciliu.

Știrea inițială:

Polițiștii hunedoreni caută o copilă de 12 ani, din Petroșani, dată dispărută de mama sa. Fata, elevă a unei unități de învățământ din municipiu, a plecat luni, 20 ianuarie, în jurul prânzului, de la ultima oră de curs, și nu a mai revenit acasă. Îngrijorată, mama acesteia a anunțat poliția. Oamenii legii încearcă acum să o găsească pe minora, în cazul căreia a fost solicitată și măsura urmăririi naționale.

Polițiștii au fost anunțați cu privire la dispariția fetei aseară, puțin înainte de ora 23:00. Mama copilei a sesizat oamenii legii spunându-le că fiica sa, pe nume Simona -Gina Bacia (foto), în vârstă de 12 ani, a plecat în jurul orei 12:00, de la ultima oră de curs și nu a mai revenit la domiciliu.

În momentul plecării, fata era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare albastru-deschis, o bluză de culoare gri, cu o inimioară pe mijloc, pantaloni blue jeans negri, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare albă, îmblănite pe interior. Copila avea asupra ei un ghiozdan în care avea manuale și rechizite școlare.

Semnalmente

Fata are o înălțime de 1,55 metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, păr de culoare șaten deschis, drept, puțin mai lung de nivelul umerilor, pe care îl poartă prins în coadă, ochi căprui ( nu prezintă semne particulare).

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, a precizat comisarul Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.