CLĂDIREA BANCPOST DIN CENTRUL DEVEI, LA VÂNZARE. PROPRIETARII CER 1,5 MILIOANE DE EURO

Fostul sediu al BancPost, situat în centrul municipiului Deva, pe Bulevardul Decebal, își așteaptă, în continuare, cumpărători. Clădirea este scoasă la vânzare de mai mult timp, figurând și acum pe site-urile de anunțuri imobiliare. Prețul întregului imobil, care are subsol, parter și trei nivele, este de 1,5 milioane de euro negociabil.

Sediul este finisat complet și are o suprafață utilă de 2.740 metri pătrați. Zonă ultracentrală. Merită văzut!”, se arată în unul dintre anunțurile de vânzare a clădirii, publicat recent pe unul dintre site-urile de specialitate. „În vecinătate sunt spații comerciale cu diferite activități (Mall Deva, piața agroalimentară, Complexul Romarta), agenții bancare (BRD, BCR) și blocuri de locuințe. În imediata vecinătate se află clădirea Palatului Administrativ, a cărui construcție a demarat acum aproximativ 17 ani, dar nu este finalizat, iar lucrările de construcții sunt oprite. Locuri de parcare sunt în parcarea amenajată în fața clădirii băncii, iar parcări publice pe lateralul Bulevardului Decebal. Amplasarea spațiului este favorabilă, beneficiind de trafic pietonal intens. În zonă, principalele străzi cu spații comerciale sunt: Bulevardul Decebal, Bulevardul Iuliu Maniu, străzile I.L. Caragiale și I. Creangă”, este prezentat, într-un alt anunț, imobilul pus în vânzare.

Reamintim că, BancPost a dispărut după fuziunea cu Banca Transilvania, fapt petrecut undeva pe la finalul anului 2018, patrimoniul său fiind transmis integral acestei din urmă instituții bancare. Sediul din centrul Devei a fost scos la vânzare înainte de a avea loc oficial procesul de reorganizare dintre cele două unități bancare. Prin 2017, și Primăria Deva era ofertată să achiziționeze această clădire. Municipalitatea ar fi primit atunci o adresă din partea reprezentanților unității bancare, prin intermediul căreia i se propunea să cumpere imobilul în schimbul sumei de aproximativ 1,3 milioane de euro. Aleșii locali au purtat, la vremea respectivă, doar ceva discuții pe marginea acestui subiect, fără concretizare, clădirea așteptându-și, în continuare, un nou proprietar.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.