(P) Nu te aburim! Iata cum faci curatenie luna in casa, cu ajutorul unui aspirator cu abur

Curatenia devine un aspect din ce in ce mai important in locuintele noastre in ziua de astazi, cu atat mai mult cu cat acestea sunt mobilate intr-un stil minimalist. In prezent, covoarele au disparut din majoritatea apartamentelor si caselor din Romania, fiind inlocuite de parchet.

Totodata, numarul obiectelor de mobilier din fiecare camera s-a redus considerabil, iar nuantele preferate pentru pereti sunt cele foarte deschise, de cele mai multe ori alb. Toate aceste considerente duc la o singura concluzie: orice pata nedorita si orice fir de par sau de praf sunt mult mai usor de observat.

Din fericire, insa, si curatenia intr-un astfel de mediu este mult mai usoara, mai ales ca evolutia tehnologica a dus la aparitia unor adevarate dispozitive „minune”, care ar fi fost de neinchipuit in urma cu cativa ani. In articolul de fata, vom vorbi despre aspiratorul cu abur, aparat pe care il poti cumpara de la Polti si care iti ofera cateva avantaje de netagaduit fata de modelele obisnuite.

In primul rand, trebuie spus ca un aspirator cu abur functioneaza pe acelasi principiu precum unul clasic, insa are marele avantaj de a retine in totalitate particulele de praf. Spre diferenta, un aspirator banal, dotat cu un filtru obisnuit, nu retine praful si nici nu actioneaza asupra bacteriilor.

In schimb, un aspirator cu abur are un filtru cu apa, care elimina in totalitate particulele de mucegai si polen. Avand in vedere ultimul aspect, ele sunt recomandate in special celor care sufera de alergii din aceasta privinta.

Cu ajutorul unui astfel de aspirator, care emana un abur la 100 de grade Celsius, poti curata atat canapelele, saltelele si faianta, cat si oglinzile, geamurile si obiectele sanitare. Practic, vorbim despre un dispozitiv 2 in 1 sau chiar 3 in 1, care iti va usura foarte mult treburile gospodaresti si te va ajuta sa scapi de alte obiecte si accesorii, precum carpe, maturi, mopuri, galeti si altele.

Polti, o oferta variata de aspiratoare cu abur

La Polti, gasesti nu mai putin de 12 modele de aspirator cu abur, cu preturi incepand de la 1.477,73 de lei, reduceri semnificative, dar si posibilitatea de a le achizitiona in rate lunare. Iata, in continuare, caracteristicile si specificatiile celor mai populare dintre acestea:

  1. Aspirator cu abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 30 – reducere de 31%

Acest model are o functie dubla, de aspirare si de curatare, este intuitiv si usor de folosit si asigura o curatenie ireprosabila. Aspiratorul este fabricat in Italia, are un sistem integrat de curatare, este dotat cu un dop de siguranta si aspira atat murdaria solida, cat si lichide. Dispozitivul vine insotit de nu mai putin de 13 accesorii.

  1. Aspirator cu abur Polti MCV 85 Total Clean & Turbo – reducere de 37%

Acest aparat este 3 in 1: aspira, curata cu abur si usuca. Proiectat pentru intreaga locuinta, modelul este dotat cu o mini perie turbo, care indeparteaza parul uman sau de la animalele de companie. Cele 3 programe digitale automate stabilesc cantitatea de abur necesara fiecarei suprafete in parte.

  1. Aspirator profesional cu abur Polti Mondial Vap 4500

Nu in ultimul rand, acest aspirator este destinat profesionistilor, fiind echipat cu numeroase functii inteligente: curatare cu abur, aspirare cu filtrare prin apa, aspirare si curatare cu abur, injectie/extractie, dar si spalare la cald/rece cu detergent.

Filtrarea prin apa creeaza un vortex, care face suprafetele mult mai usor de curatat, iar presiunea este ajustabila. In acelasi timp, aspiratorul are o autonomie de lucru prelungita, poate fi intretinut cu usurinta si nu prezinta riscul de arsuri.