RAPORT: NUMĂRUL AMENZILOR APLICATE DE POLIȚIȘTII LOCALI DIN DEVA, REDUS LA APROAPE JUMĂTATE, ÎN NOIEMBRIE

Aproape 37.000 de lei este cuantumul amenzilor aplicate de polițiștii locali din municipiul Deva, pe parcursul lunii noiembrie, potrivit raportului dat publicității. Polițiștii locali din Deva au împărțit, luna trecută, puțin peste 400 de sancțiuni contravenționale pe domeniile de competență ale instituției, mai puține cu aproape jumătate comparativ cu luna octombrie a acestui an.

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a aplicat, în noiembrie, un număr de 152 de sancțiuni (dintre care 82 de avertismente și 70 de amenzi), valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu, pe parcursul lunii noiembrie, fiind de 11.630 lei.

Polițiștii locali de la “Circulație” au aplicat 187 de sancțiuni (155 de avertismente și 32 de amenzi), în cuantum de 10.070 lei.

În ceea ce îi privește pe angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Activitate Comercială şi Protecția Mediului, aceștia au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Cum era de așteptat au fost găsite și nereguli, motiv pentru care au fost aplicate 64 de sancțiuni (24 avertismente și 40 de amenzi), în valoare totală de 15.950 lei.

Aproape 260 de mașini, verificate în baza de date

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate, în luna noiembrie 2019, au fost pe linie de ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții şi protecția mediului. Din cele 328 de sesizări preluate, patru au fost prin apelul unic de urgență 112. Au fost verificate în baza de date naţională un număr de 257 de persoane şi maşini.

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva, în luna noiembrie 2019, polițiștii locali din Deva au aplicat 403 sancțiuni (261 avertismente şi 142 de amenzi) pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali, pe parcursul lunii trecute, a acestui an s-a ridicat la suma de 37.650 lei.

Polițiștii locali din Deva spun că, datorită activităţii de prevenţie desfăşurată, numărul amenzilor, aplicate în noiembrie 2019, a scăzut aproape la jumătate faţă de luna anterioară a acestuia an.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.