UN POMPIER HUNEDOREAN ȘI FRATELE SĂU AU PIERIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER ÎN ARGEȘ

Un pompier hunedorean și fratele acestuia și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier, în județul Argeș. Mașina condusă de militarul hunedorean s-a izbit violent de un autotren care era oprit pe marginea carosabilului. În urma impactului violent, fratele pompierului, pasager pe locul din dreapta față, a murit pe loc, iar ulterior, din pricina traumatismelor grave suferite, și militarul hunedorean și-a pierdut viața la spitalul din Pitești, luni spre marți noaptea.

Cumplitul accident s-a produs, luni, pe Drumul Național 7, Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Drăganu-Olteni. În autoturismul care a provocat accidentul se afla, la volan, un pompier hunedorean, iar pe locul din dreapta-față fratele acestuia, în timp ce pe locurile din spate erau soția fratelui pompieruilui și cei doi copii ai acestora, de doi ani și jumătate și trei ani. Se pare că pompierul și-a luat fratele și pe familia acestuia de la aeroport și se întorceau spre Hunedoara, pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună. Numai că, din cauza oboselii, militarul ar fi ațipit la volan și a pierdut controlul mașinii care s-a izbit violent de un autotren oprit pe marginea părții carosabile. „Autoturismul condus de un barbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula din direcția Pitești spre Rm.Vâlcea, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un TIR care se afla staționat, orientat în aceeași direcție cu cea a autoturismului”, au declarat reprezentații IPJ Argeș.

Militarul a murit la spital, iar fratele acestuia la scurt timp după impact

În urma impactului violent, pasagerul din dreapta, fratele pompierului hunedorean care conducea, și-a pierdut viața pe loc, șoferul a fost grav rănit, iar pasagerii din spate, soția și cei doi copii de doi și trei ani ai hunedoreanului decedat au fost răniți ușor.

„Din eveniment a rezultat decesul pasagerului dreapta față, respectiv bărbat de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, rănirea gravă a conducătorului și rănirea pasagerei spate, femeie de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Botoșani. De asemenea, au fost transportați la spital pentru investigații medicale doi copii minori, de 1 an și jumătate, respectiv 3 ani, care se aflau pe bancheta spate, în dispozitive speciale de retenție. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au mai precizat reprezentații IPJ Argeș, potrivit ziarobiectiv.ro.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, două echipaje cu două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Cu răni grave, pompierul hunedorean a fost transportat la Spitalulul Județean din Pitești, undwe, a fost internat la Secția de Terapie Intensivă, în comă indusă. Însă, din pricina traumatismelor grave suferite, medicii nu au reușit să-l salveze, acesta stingându-se din viață luni spre marți noaptea. Dragoș Petru Marius avea 41 de ani și era încadrat ca plutonier adjutant la Detașamentul de Pompieri din municipiul Hunedoara.

Articol preluat de pe servuspress.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.