Guvernul face noi numiri de prefecți și subprefecți. Vasilică Potecă, pregătit pentru a fi numit prefect al județului Hunedoara

Fostul administrator public al municipiului Deva Vasilică Potecă ar putea fi numit astăzi prefect al județului Hunedoara. În funcția de subprefect ar putea reveni Dorel Bretean, cel care a îndeplinit acest rol între anii 2017 – 2019, până când ALDE, partidul condus de Tăriceanu, a ieșit de la guvernare. 

În ședința de astăzi, Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind eliberarea și numirea de prefecți și subprefecți. Ședința va începe la ora 17.00.

Vasilică Potecă s-a pregătit pentru a putea fi numit prefect.

„Am demisionat de pe postul de administrator public al Devei, din data de 29 noiembrie. Acum lucrez la Primăria Ilia, unde am statut de funcționar public la Serviciul de Taxe și Impozite. M-am autosuspendat din PNL”, a declarat Vasilică Potecă pentru Ziar de Hunedoara. 

Fostul liberal a mai ocupat funcția de subprefect în perioada 2011 – 2014, apoi a fost secretar al comunei Ilia, până când a fost angajat la Primăria Devei. 

În prezent, funcția de prefect al județului Hunedoara este exercitată de Fabius Kiszely, numit în baza unei Hotărâri a Guvernului din martie 2017. 

sursa foto: glasul-hd.ro

 

 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.