(FOTO+VIDEO) Incendiu puternic la un atelier de prelucrare a lemnului, în apropiere de Brad

Un incendiu violent s-a declanșat noaptea trecută la un atelier de prelucrare a lemnului din localitatea Crişan. Pompierii Staţiei Brad, organizaţi în trei echipaje dotate cu autospeciale de stingere a incendiilor, au intervenit de urgenţă imediat după sosirea apelului pe 112.

„La sosire pompierii au găsit un incendiu generalizat la atelierul de producţie a brichetelor din rumeguş ce era ataşat de două locuinţe şi două anexe. Echipajele de intervenţie au reuşit atât stoparea înaintării incendiului spre locuinţe cât şi lichidarea arderii de la nivelul atelierului. În sprijinul pompierilor brădeni a fost trimis şi un echipaj al Detaşamentului Deva cu o autospecială cu capacitate de 9.000 de litri. În zona a fost deplasat şi un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu au fost persoane rănite sau intoxicate cu fum”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Video of Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului, lângă Brad

Arderea a distrus acoperişul atelierului, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri patraţi, şi a avariat utilajele aflate în incintă. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat ca, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza autoaprinderii rumeguşului.

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.