Cum funcționează pariurile multiple sau combinate?

Pariurile multiple, numite și pariuri combinate, sunt pariuri cu două sau mai multe selecții care se vor câștiga dacă toate predicțiile sunt corecte. Cel mai interesant lucru despre aceste pariuri reprezintă cota lor totală. Aceasta se obține prin înmulțirea tuturor cotelor selecțiilor pe care le aveți pe bilet. Cu cât faceți mai multe predicții, cu atât profitul final va fi mai mare, dar riscul asumat va fi, de asemenea, mai mare. Iată câteva sfaturi pentru a începe să câștigați bani.

Trăiți emoția mai multor meciuri în același timp!

Unul dintre marile avantaje de a face pariuri multiple sau combinate este că puteți urmări mai multe evenimente în același timp și, prin urmare, distracția dvs. va fi cu siguranță mai mare. Competiții de fotbal precum LaLiga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Champions League sau Europa League, turnee de tenis pe tot parcursul sezonului, competiții auto precum Formula 1, MotoGP, Rallies, Dakar etc., vor fi pe piețele de pariurile. Așadar, puteți crea o combinație de două sau mai multe meciuri pentru a vă distra. Nu uitați ca înainte de a paria să citiți biletul zilei azi, deoarece conține cele mai bune ponturi ale zilei.

Cum funcționează un pariu combinat?

Pariurile multiple sunt un tip de pariu care permite jucătorilor să plaseze o serie de pariuri în același timp. Există câteva forme și tipuri diferite, dar cel mai simplu este pariul acumulator. Pentru ca pariul acumulator să aibă succes, toate rezultatele trebuie să fie câștigătoare: Dacă  pierdeți unul dintre pariuri, pierdeți întregul pariu. Motivul pentru care pariurile combinate sunt atât de populare este pentru că le permit jucătorilor să aibă parte de profit mai mare, la cote ceva mai mici. Un pariu de tip acumulator poate avea parte un număr nelimitat de pariuri. Cu cât includeți mai multe pariuri, cu atât sunt mai mari cotele, și cu cât mai mici vor fi șansele ca pariul să fie câștigător.

Pariul acumulator

Cei din Statele Unite și din Anglia folosesc acest pariu sub numele de „Parlay”. Tehnic vorbind, preferăm să privim pariu acumulator ca un tip de pariu combinat. Există mai multe tipuri de pariuri multiple, după cum vom vedea mai târziu, dar, de obicei, pariurile acumulator combinate sunt pline de pariuri simple.

Alegeți meciuri din competiții pe care le cunoașteți bine

Există un mit printre pariori care spune că este mai ușor să câștigi făcând pariuri simple decât combinate. Nu este deloc adevărat, deoarece considerăm că riscul este prezent indiferent de pariul făcut.

Pariurile combinate pot fi profitabile dacă stăpânim foarte bine sportul pe care alegem să pariem.  În general, vă recomandăm ca, atunci când faceți un pariu combinat, să vă informați și să luați în considerare absolut toate detaliile.

Căutați valoare în pariurile cu bază (bankers)

Recomandarea noastră este ca, dacă nu dominați o ligă sau o competiție 100%,  să încercați să combinați meciuri din mai multe competiții, deoarece vă va fi mai ușor să alegeți așa-numiții „bankers” din fiecare ligă pentru a le combina între ele și a obține unele avantaje bune. În pariurile sportive, un banker este un pariu de care suntem aproape siguri că va fi câștigător. Evident, nu există pariuri sigure, deoarece surprizele sunt la ordinea zilei, dar într-un meci dintre prima echipă clasată dintr-o ligă și ultima, cel mai probabil și normal din lume va fi ca echipa de top să câștige. Cota dvs. va fi probabil scăzută și asta este ceea ce numim banker sau pariu sigur.

Tipuri de pariuri combinate

Există multe tipuri de pariuri combinate sau multiple, dar iată unele dintre cele mai comune pariuri pe care le puteți face. Toate acestea vă vor permite să alegeți diferite piețe și competiții și să vă distrați în timp ce selectați pariuri.

Dublu: constă din 2 pariuri diferite.

Triplu: constă din 3 pariuri diferite.

Acumulator: Pariu care are 4 sau mai multe pariuri. Acestea pot fi cunoscute și ca un pariu de 4, 5 sau 6 etc., în funcție de câte pariuri sunt în acumulator.

Trixie: un pariu Trixie este format din trei secțiuni a câte patru pariuri. Acestea trebuie să includă 3 duble și o triplă. Pentru a obține beneficii de la aceste tipuri de pariuri, aveți nevoie de două sau mai multe selecții pentru a câștiga.

Yankee: un pariu Yankee are 11 pariuri, dar se bazează pe patru secțiuni separate. Acestea trebuie să includă 6 duble, 4 triple și un acumulator de 4 pariuri. Pentru a putea câștiga un pariu Yankee, cel puțin una dintre selecții trebuie să fie corecte.

Lucky 15: popular în rândul fanilor de curse de cai, un Lucky 15 este asemănător pariului Yankee, dar include și pariuri individuale. Pe lângă cele 6 duble, 4 triple și 4 acumulatori, mai cuprinde patru pariuri individuale.

Canadian (sau SuperYankee): cinci secțiuni separate, 26 de pariuri și din nou veți avea nevoie de două dintre cele cinci secțiuni de pariuri pentru a fi câștigători.

Heinz: Șase secțiuni de pariuri care cuprind 15 pariuri duble, 20 de triple, 15 pariuri cvadruple, 6 cvindruple și unul acumulator de 6 pariuri.

Super Heinz: Șapte secțiuni pentru un total de 120 de pariuri separate.

Goliat: nu este potrivit pentru cardiaci! Acest pariu are opt secțiuni și 247 pariuri în total. Veți avea nevoie de 3 sau 4 secțiuni câștigătoare. Succes!