Bărbat găsit mort, într-o comună de lângă Orăștie. Victima, care prezenta o lovitură în zona capului, ar fi avut un conflict cu o altă persoană la barul din sat

Posibilă crimă, lângă Orăștie. Aseară, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din orașul Călan, a fost găsit inconștient, în satul Dâncu Mare, din comuna Mărtinești. Victima prezenta o lovitură la nivelul capului, iar medicii nu au mai putut să îi salveze viața. Anchetatorii susțin că acesta ar fi avut anterior un conflict cu un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, la barul din sat.

„Aseară în data de 22.11.2019, ora 22:23, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, în satul Dancu Mare, comuna Martinesti, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență și prezintă o lovitură in zona capului. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, persoana in cauză este un bărbat in vârstă de 62 de ani, din orașul Calan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat in vârstă de 54 de ani, la barul din sat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire si alte violente si ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate situația de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În acest moment, suspectul este audiat, iar polițiștii fac cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

Foto: arhivă

 
 
 
 

Articol preluat de pe ziardehunedoara.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.