SPANIA – ROMÂNIA, de la 21:45, PRO TV. Ce echipă de start a pregătit Cosmin Contra

România a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare.

Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Națiunilor va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00 în direct pe ProTV.

ECHIPELE DE START

Spania: Kepa – Carvajal, Sergio Ramos, Inigo Martinez Gaya – Fabian Ruiz, S. Buquets, Saul – S. Cazorla, Morata, G.Moreno
Rezerve: De Gea, P. Lopez, Albiol, Pau Torres, Alcacer, Thiago, Sarabia, D. Olmo, Rodri, Oyarzabal, Jesus Navas
Antrenor: Robert Moreno (42 de ani)

România: România: Tătărușanu – R. Benzar, Nedelcearu, Ad. Rus, Toșca – R. Marin, T. Băluță – I. Hagi, N. Stanciu, Fl. Coman – G. Pușcaș
Rezerve: S. Lung, Fl. Niță, Burcă, Bancu, Keșeru, Mogoș, C. Deac, Alibec, Mitriță, I. Cristea, Cicâldău, Budescu
Antrenor: Cosmin Contra (43 de ani)

Contra are azi ultima reprezentație pe banca naționalei, iar jocul de la Madrid, pe care și l-ar fi dorit cu altă încărcătură, îl aduce în postura de a gândi o echipă pentru un amical.

Dar unul în care va trebui să nu ne facem de rușine în fața liderului, iar cei peste 12.000 de români care vor asista la partidă să nu regrete seara petrecută pe „Wanda Metropolitano”.

PLOAIE ȘI VREME URÂTĂ

„Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial de aseară sub o perdea de ploaie, care i-a deranjat vizibil. De altfel, toată ziua de ieri a fost mohorâtă, temperatura nu a depășit 10 grade Celsius, iar aceeași situație se anunță și la ora partidei: ploaie, vânt și frig pentru ultima reprezentație a „tricolorilor” în campania pentru Euro 2020.

ULTIMELE 5 ÎNTÂLNIRI CU IBERICII

  • România – Spania 1-2
  • România – Spania 0-0
  • Spania – România 0-1
  • România – Spania 1-2
  • România – Spania 3-1